مواد لازم :
سرکه
سیر
نمک : مقداری
طرز تهیه :
سیرها رو توی یه ظرف شیشه ای می اندازیم و روش سرکه می ریزیم و درش رو محکم می بندیم. بعد می ذاریم جلوی آفتاب. هرچی بیشتر آفتاب بخوره، بهتره. در حقیقت سیرها به مرور زمان زیر نور آفتاب می پزند. هرچی بیشتر بمونند، پخته تر می شوند. هرچی هم پخته تر شدند، نرم تر می شوند و کمتر بو می دهند.
:: موضوعات مرتبط:
انواع ترشي ,
,
:: بازدید از این مطلب : 1079
|
امتیاز مطلب : 59
|
تعداد امتیازدهندگان : 18
|
مجموع امتیاز : 18